Echtscheiden-online
Scheiden zonder rechtszitting
    
Menu
Geregistreerd  
Familie mediator
[image:image-1]
Goal Mediation
Doelgerichte scheidingsbemiddeling

Telefoon:  0102236702
Mobiel:     0619989339
Geregistreerd  
Familie mediator
Geregistreerd  
Familie mediator
Beoordeeld met een: [image:image-0]
Gratis consult Tel. 06-19989339
    
  Goal Mediation
Doelgerichte bemiddeling
    
Ga naar de inhoud
Informatie

Door de overheid erkende specialisten met een online concept

  Echtscheiden-online werkt met door de overheid erkende specialisten. Die hebben een online concept ontworpen waarbij u snel en betaalbaar kunt scheiden. U legt samen met onze scheidingsconsulent de verdeling en de afspraken vast in een echtscheidingsconvenant. Hij zorgt voor een compleet dossier en onze advocaat dient uw gezamenlijk scheidingsverzoek in. Er is geen hoorzitting of bezoek aan de rechtbank nodig. De scheiding is over het algemeen binnen 5 weken door de rechter bekrachtigd. Zodra de rechter ons de echtscheiding beschikking heeft gezonden, verzorgen wij de inschrijving bij de gemeente en bent u officieel gescheiden.

   Echtscheiden-online verzorgt uw echtscheiding zonder rechtszitting

   Echtscheiden-online verzorgt uw echtscheiding zonder rechtszitting en u krijgt van ons een officiëel echtscheidingsbewijs. Die heeft u voor meerdere instanties nodig. Zoals gemeenten, hypotheekadviseurs, verhuurders, banken en pensioenfondsen. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een huurwoning, urgentieverklaring, een woning kopen of verkopen, verdelen van schulden - vermogen - inboedel - spaargeld - bankrekeningen en verevening van het pensioen wordt er naar echtscheidingsdocumenten gevraagd.

    Echtscheiden-online zorgt voor een snelle en betaalbare scheiding

    Onze convenant analyse is gratis en geheel vrijblijvend. Echtscheiden-online biedt betaalbare echtscheidingspakketten. Kiest u voor ons dan krijgt u twee vakkundige echtscheiding specialisten dan bespaart u kosten en tijd. Op scheidingsgebied weten zij exact wat u nodig heeft, zonder uw wensen uit het oog te verliezen.

    Kwaliteitsgarantie

    Onze specialisten zijn op familie gebied geschoold en worden telkens bijgeschoold. Zij voldoen aan strenge eisen die de wetgeving aan hun beroep stelt. De heer P van Kraaij is MFN geregistreerd, naast scheidingsexpert is hij familie geaccrediteerd mediator.  Mevrouw mr. C.C. van Veenendaal is beëdigd familierecht advocaat en staat ingeschreven bij de Orde van Advocaten.

    Uw voordeel als u voor Echtscheiden-online kiest


    Echtscheiden-online heeft als voordeel dat mensen die voor onze manier van scheiden kiezen snel een betaalbaar resultaat behalen, waarin alle bij de scheiding betrokken partijen zich kunnen vinden. Wij bieden tevens de mogelijkheid van mediation aan.
     De volgende pagina gaat over
     Echtscheiden-online

     Reiger 9
           
     3191 GB Hoogvliet


     0103046150    
          
     Kvk-nummer: 60988606

     Copyright © Echtscheiden-online.nl
     Terug naar de inhoud