Echtscheiden-online
Scheiden zonder rechtszitting
    
Menu
Geregistreerd  
Familie mediator
[image:image-1]
Goal Mediation
Doelgerichte scheidingsbemiddeling

Telefoon:  0102236702
Mobiel:     0619989339
Geregistreerd  
Familie mediator
Geregistreerd  
Familie mediator
Beoordeeld met een: [image:image-0]
Gratis consult Tel. 06-19989339
    
  Goal Mediation
Doelgerichte bemiddeling
    
Ga naar de inhoud
Informatie
Wat kost online scheiden?
Gratis offerte
  • Online scheiding afhandeling
  • Zonder conflicten scheiden
  • Bespaar veel kosten

De kosten van een scheiding

De kosten van een scheiding lopen normaal gesproken hoog op. Dit is niet het geval met de hulp van de scheidingsexperts van Echtscheiden-online uit Hoogvliet, omgeving Rotterdam. Onze lage tarieven zorgen ervoor dat de kosten van uw echtscheiding niet oplopen. Ondanks de lage kosten, behandelen twee scheidingsexperts met veel ervaring uw scheiding. Hierdoor verzekeren wij u van een vakkundige, snelle afhandeling van uw scheiding.  

De lage tarieven voor uw scheiding

Wij bieden lage tarieven, waardoor de kosten van uw echtscheiding laag blijven. Het eerste pakket bevat geen alimentatieberekening. Het tweede pakket bevat deze berekening wel. Dit pakket is van toepassing wanneer één van de ex-partners verplicht is om alimentatie te betalen. Wanneer er kinderen bij de scheiding zijn betrokken, kan dit kinderalimentatie zijn. De kinderen wonen vaak na een scheiding bij één van de ouders. De niet-verzorgende ouder is dan verplicht om alimentatie te betalen. Een andere vorm van alimentatie is partneralimentatie. Dit is van toepassing wanneer één van de betrokken partijen meer inkomen heeft dan de ander. Onze gratis en vrijblijvende analyse brengt uw situatie in kaart. Zo bent u direct op de hoogte van de kosten van uw scheiding.

Bijkomende winstpunten van onze services

Naast de lage tarieven waardoor de kosten van uw echtscheiding minimaal blijven, brengt onze manier van online scheiden ook andere voordelen met zich mee. Uw scheiding is online snel en efficiënt af te handelen. Hierdoor is bijvoorbeeld een bezoek aan een rechtbank niet nodig. Dit bespaart u kosten en tijd bij het afhandelen van uw scheiding.


Maak gebruik van onze goedkope pakketten


Onze pakketten zijn verkrijgbaar voor lage tarieven, hierdoor blijven de kosten van uw echtscheiding laag. Heeft u vragen over de pakketten of wilt u uw situatie bespreken? Neem contact met ons op door te bellen naar 0103046150 of te e-mailen naar info@echtscheiden-online.nl. Wij luisteren aandachtig naar uw situatie en bieden passend advies. 
Wilt u ook een snelle afhandeling van uw scheiding?
Echtscheiden-online

Reiger 9
      
3191 GB Hoogvliet


0103046150    
     
Kvk-nummer: 60988606

Copyright © Echtscheiden-online.nl
Terug naar de inhoud