Echtscheiden-online
Scheiden zonder rechtszitting
    
Menu
Geregistreerd  
Familie mediator
[image:image-1]
Goal Mediation
Doelgerichte scheidingsbemiddeling

Telefoon:  0102236702
Mobiel:     0619989339
Geregistreerd  
Familie mediator
Geregistreerd  
Familie mediator
Beoordeeld met een: [image:image-0]
Gratis consult Tel. 06-19989339
    
  Goal Mediation
Doelgerichte bemiddeling
    
Ga naar de inhoud
Informatie
Kinderalimentatie regelen?
Wij staan voor u klaar
  • Gegarandeerd discrete afhandeling
  • Geregistreerd MFN mediator
  • Scheiden zonder schade

Kinderalimentatie regelen

Kinderalimentatie is een van de zaken die u moet regelen als er kinderen zijn betrokken bij een echtscheiding. De kinderen wonen na een echtscheiding vaak bij één van de ouders. Deze ouder zorgt vaker voor de kinderen dan de ouder waarmee een omgangsregeling is. De niet-verzorgende ouder is wel verplicht om financieel een steentje bij te dragen. Het regelen van de kinderalimentatie zorgt vaak voor onvrede. Echtscheiden-online uit Hoogvliet, nabij Rotterdam, neemt deze zorg uit handen.

Kinderalimentatie eenvoudig regelen met onze echtscheidingspakketten

Onze goedkope echtscheidingspakketten zorgen ervoor dat kinderalimentatie eenvoudig te regelen is. U kiest uit twee pakketten. Het eerste pakket bevat geen alimentatieberekening. Deze is bijvoorbeeld van toepassing wanneer u geen kinderen hebt. Het tweede pakket bevat een alimentatieberekening en ouderschapsplan. Beide pakketten zijn betaalbaar. Hiermee is het regelen van onder andere kinderalimentatie simpel, goedkoop en snel. Het is mogelijk dat de partneralimentatie ook nog van belang is. Onze ervaring hiermee zorgt voor een afhandeling en een resultaat waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden.

Wij luisteren naar uw situatie


Wij regelen uw scheiding, inclusief kinderalimentatie, op efficiënte wijze. Uw scheiding is hiermee snel, doch vakkundig, afgerond door onze scheidingsexperts. Neem contact met ons op en bespreek uw situatie. Wij voorzien u van informatie en vertellen wat we voor u kunnen betekenen. U bereikt ons door te bellen naar 0103046150 of te e-mailen naar info@echtscheiden-online.nl. Deze gesprekken zijn volledig gratis en vrijblijvend, dus neem contact met ons op.  
Wilt u ook een snelle afhandeling van uw scheiding?
Echtscheiden-online

Reiger 9
      
3191 GB Hoogvliet


0103046150    
     
Kvk-nummer: 60988606

Copyright © Echtscheiden-online.nl
Terug naar de inhoud