Echtscheiden-online
Scheiden zonder rechtszitting
    
Menu
Geregistreerd  
Familie mediator
[image:image-1]
Goal Mediation
Doelgerichte scheidingsbemiddeling

Telefoon:  0102236702
Mobiel:     0619989339
Geregistreerd  
Familie mediator
Geregistreerd  
Familie mediator
Beoordeeld met een: [image:image-0]
Gratis consult Tel. 06-19989339
    
  Goal Mediation
Doelgerichte bemiddeling
    
Ga naar de inhoud
Afspraken ˇ

Wat is een goed echtscheidingsconvenant?

  • Samen verdelen
  • Praktische afspraken maken
  • Goed echtscheidingsconvenant

Echtscheidingsconvenant over de verdeling en de afspraken

Een echtscheidingsconvenant is een overeenkomst waar ex-partners de verdeling en afspraken van hun scheiding officieel in vastleggen. Het scheidingsconvenant is een essentieel en belangrijk onderdeel bij scheiden, in het convenant worden de verdeling en gemaakte afspraken officieel vastgelegd.

Echtscheidingsconvenant en rechtsgeldigheid

Bij Echtscheiden-online stelt onze geregistreerde echtscheidingsexpert het convenant op. Hij is tevens bij de verdeling en het maken van de afspraken betrokken geweest. Het echtscheidingsconvenant is rechtsgeldig als deze door partijen is getekend en door een rechter bekrachtigd is.

Het echtscheidingsconvenant is belangrijk voor de rechter

Een rechter neemt op basis van het scheidingsconvenant en de bijlagen een besluit om de scheiding te bekrachtigen. De scheidingsexpert weet wat er juridisch verwacht wordt. Een hoorzitting is overbodig waardoor de echtscheiding snel is afgehandeld.

Echtscheiden-online geeft garantie op een goed convenant

Echtscheiden-online heeft een ervaren echtscheidingsspecialist die er gegarandeerd voor zorgt dat de verdeling en gemaakte afspraken compleet zijn behandeld en professioneel zijn vastgelegd. De omschrijving is helder en er is rekening gehouden met ieders wensen. Een ouderschapsplan is praktisch uitvoerbaar door goede overleg en informatie afspraken.

Conflictscheiding - vechtscheiden kost veel geld

Regel uw echtscheidingsconvenant via onze onafhankelijk en onpartijdige scheidingsexpert. Wanneer u na de scheiding een scheidingsconvernant wilt opstellen of corrigeren moet u naar een advocaat om een verzoek in te dienen. Met Echtscheiden-online kunt u een conflictscheiding voorkomen en veel geld besparen. Vechtscheiden kost veel geld.
De volgende pagina gaat
Echtscheiden-online

Reiger 9
      
3191 GB Hoogvliet


0103046150    
     
Kvk-nummer: 60988606

Copyright © Echtscheiden-online.nl
Terug naar de inhoud